Stabilizira razinu šećera u krvi

kapsule Insumed u Zadru

kapsule Insumed
Kn 299Kn 598
4.623

Naručiti Insumed

Popust -50%

Sada svi koji žele Zadru mogu naručiti Insumed kapsule prirodnog sastava na službenim stranicama.

Kako naručiti lijek?

Za narudžbu za kupnju Insumed kapsula, ostavljate zahtjev na našoj web stranici - morate unijeti svoje kontakt podatke u odgovarajuća polja u obrascu za narudžbu. Pričekajte da vas nazove menadžer tvrtke i da vam odgovori na sva pitanja i potvrdu narudžbe. Kupite sada na promociji. Danas postoji 50% popusta, za one koji žele naručiti Insumed po povoljnoj cijeni - Kn 299 po pakiranju. Plaćanje tek nakon primitka paketa pouzećem u pošti ili kurirskom službom.

Kako kupiti u Zadru Insumed

Insumed Prirodni dodatak za dijabetes stabilizira razinu šećera u krvi. Kapsule s prirodnim sastavom potiču proizvodnju inzulina, smanjuju rizik od komplikacija. Lijek Insumed je normalizacija razine glukoze i stabilizacija zdravlja dijabetičara.

Insumed kapsule u Hrvatskoj možete naručiti samo na službenim stranicama. Cijena jednog pakiranja lijeka za dijabetes u Hrvatskoj iznosi samo Kn 299 po pakiranju. Požurite naručiti na 50% popusta. Trajanje akcije je ograničeno. Narudžbu možete platiti nakon primitka u pošti ili putem kurira u Zadru nakon primitka paketa.

Jednostavan način za narudžbu

Za naručiti Insumed dodatak prehrani za smanjenje šećera iz Zadru (Hrvatska):

 1. Napravite trenutnu narudžbu po sniženoj cijeni, navedite svoje ime i broj telefona.
 2. Pričekajte poziv operatera - potvrdite narudžbu i navedite grad isporuke.
 3. Saznajte cijenu narudžbe, uključujući dostavu (točan trošak slanja paketa od strane poštara na vašu adresu može biti drugačiji u drugim gradovima).
 4. Primite i platite u roku od 2-14 dana poštom (Zadar).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Insumed

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Insumed

Insumed u PooluInsumed u Zagrebu
Insumed u DubrovnikuInsumed u Rijeci
Insumed u SplituInsumed u Osijeku
Insumed u BoluInsumed u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Insumed u Zadru

 • Ivica
  Za mene je Insumed postao pravi dar. U roku od tjedan dana šećer mi je pao upola i postao u granicama normale. San mi se popravio jer sam prestao ustajati noću da bih otišao na toalet. Raspoloženje je visoko. Hvala Insumed!
  Insumed
 • Ana
  Bolujem od dijabetesa više od 30 godina. Liječenje se nastavlja s različitim uspjehom. Stalno pio puno tableta, svaki dan. Insumed mi je pomogao da se riješim stalne kontrole tableta. Sada pijem jednu kapsulu ujutro i jednu navečer. Razina šećera je stabilna.
  Insumed