Recenzije o Insumed

 • Dino
  Zahvalan Insumed. S njim sam se počeo osjećati bolje, prestao sam se živcirati, rođaci su primijetili da mi se karakter popravio. Pila 90 dana, 2 kapsule dnevno. Liječnik je primijetio poboljšanje.
  Insumed
 • Ivica
  Za mene je Insumed postao pravi dar. U roku od tjedan dana šećer mi je pao upola i postao u granicama normale. San mi se popravio jer sam prestao ustajati noću da bih otišao na toalet. Raspoloženje je visoko. Hvala Insumed!
  Insumed
 • Maja
  Bio sam uvjeren u učinkovitost Insumed. Dva mjeseca uzimanja kapsula pomogla su mi da stabiliziram razinu šećera. Sada nemam tako strogu dijetu kao prije, ponekad si mogu priuštiti ukusna jela.
  Insumed
 • Ana
  Bolujem od dijabetesa više od 30 godina. Liječenje se nastavlja s različitim uspjehom. Stalno pio puno tableta, svaki dan. Insumed mi je pomogao da se riješim stalne kontrole tableta. Sada pijem jednu kapsulu ujutro i jednu navečer. Razina šećera je stabilna.
  Insumed
 • Draženka
  Imam dosta kilograma, s kojima se od malih nogu ne mogu nositi. Rezultat je dijabetes tipa 2. S pojavom Insumed, uspio sam normalizirati razinu šećera u krvi. Ugodan dodatni učinak kapsula je stabilan gubitak težine od 2-3 kg mjesečno.
  Insumed
Korisnička ocijena Insumed
4.6
23