Iskustvo korištenja Insumed

stigao Insumed

Iskustvo sa Insumed kapsulama: pregled lijeka i rezultati primjene

Matija iz Salzburga: "Dijabetes više nije bolest, već način života"

Moje iskustvo s dijabetesom je oko 5 godina. Prvi simptomi pojavili su se u ljeto. Često sam bio žedan, a nakon uzimanja tekućine osjećaj žeđi nije nestajao. Pripisao sam to vrućem vremenu. Ali ni nakon početka jeseni simptomi nisu otišli nikamo. Pridružili su im se nekontrolirani apetit, razdražljivost zbog stalnog osjećaja gladi. Osim toga, često se budi noću kako bi otišao na WC. Nisam se dovoljno naspavao, raspoloženje mi je palo, obrušila sam se na voljene. Planirani pregled liječnika pokazao je da je u krvi prekoračena 2, 5 puta od norme.

Liječnik je rekao da je uzrok dijabetesa tipa 2 kod mene nekoliko čimbenika: prekomjerna tjelesna težina, pušenje, ovisnost o masnoj hrani. Za liječenje mi je bilo propisano nekoliko vrsta lijekova koje je trebalo uzimati nekoliko puta dnevno, prije svakog obroka. Uz to, propisana mu je stroga dijeta, tjelovježba, redoviti pregledi i samokontrola razine glukoze u krvi.

Za 3 godine bolesti nekoliko sam se puta lomio, prestao piti lijekove zbog nezgodnog režima. Nisam osjetio nikakvo poboljšanje.

pokazatelji bliže normalnim nakon uzimanja Insumed

Kako sam saznao za Insumed

Obratila sam se novom liječniku i on mi je savjetovao najnovije sredstvo za snižavanje šećera u krvi - Insumed u kapsulama. Privukao me prirodan sastav i pogodan način primjene - samo 2 kapsule dnevno, ujutro i navečer. Naručio sam 3 pakiranja Insumed na službenoj web stranici za cijeli tečaj, pročitajte upute o tome kako koristiti lijek.

Nakon što sam počeo uzimati Insumed, počeo sam sa zanimanjem mjeriti razinu šećera u krvi. Tjedan dana kasnije, pokazatelji na glukometru počeli su se približavati normi. Mjesec dana kasnije primijetio sam poboljšanje općeg stanja, šećer se normalizirao, san se normalizirao. Sada me ne uznemiruju neugodni simptomi, razdražljivost je nestala i odnosi u obitelji su se poboljšali.